Primele accidente cu noua Toyota Land Cruiser 300 deja s-au şi produs: unul în Rusia, altul în Kuwait

20 August 2021, 11:23
Redacţia PiataAuto.md
Noua Toyota Land Cruiser 300 e una din premierele cele mai rezonante şi adorate din ultima perioadă, iar primii clienţi şi-au primit abia de curând maşinile, în timp ce rândurile la comenzile acestui model s-au întins deja pe parcursul a 3 ani pentru unele versiuni, iar pentru altele deocamdată nu se mai primesc, din cauza numărului uriaş de doritori care vor să o cumpere la nivel mondial.
Ei bine, pe fundalul acestui deficit mai mult sau mai puţin imens, primele accidente n-au întârziat să apară. Primul din ele s-a produs în Rusia, iar proprietarul avea doar o săptămână de când şi-a luat noul Land Cruiser 300 din showroom. Vehiculul său a lovit cu partea dreaptă faţă o Toyota Camry şi s-a ales cu bara şi aripa deformată, dar şi cu aribag-urile frontale declanşate, după cum se poate vedea din imaginea de mai sus.
Cel de-al doilea accident, produs de curând, e mult mai penibil, însă. A avut loc în Kuwait, şi judecând după mulţimea de comentarii de pe reţelele sociale, proprietarul maşinii pur şi simplu a vrut să se dea într-un soi de cascadorii cu offroader-ul său, dar a ajuns să-l răstoarne pe partea stângă.
0
23,295
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!