(VIDEO) Angajatul unui service din SUA, surprins că a scos Corvette-ul unui client la plimbare cu 230 km/h

5 August 2021, 10:26
Denis Godorozea
Angajatul unui service oficial Chevrolet din SUA nu a rezistat tentaţiei de a se plimba la viteze maxime cu Corvette-ul clientului, lăsat pentru reparaţii. Însă escapada angajatului a fost surprinsă de camera de bord inclusă pe sportiva americană din uzină, numită Performance Data Recorder, care pe lângă imaginile video captate mai afişează şi viteza cu care rulează maşina.
Maşina a fost adusă la service pentru reparaţii după ce din compartimentul motor s-a făcut auzit un zgomot nespecific. Problema a fost remediată în scurt timp, zgomotul şi comportamentul incorect al motorului fiind generat de o bujie defectă, înlocuită pe loc de tehnician. Ulterior angajatul a şi pornit la un test drive pentru a se asigura că problema a dispărut, dar se pare că nu a rezistat tentaţiei de a stoarce mai mult din ceea ce oferă benzinarul din spatele maşinii.

Camera de bord a surprins întreaga escapadă, cum angajatul service-ului s-a aventurat într-o cursă ilegală cu un Dodge Charger pe şosea, rulând cu viteze de până la 148 mph, echivalentul a 238 km/h! Fireşte, un asemenea comportament l-a nemulţumit pe proprietarul maşinii, care le-a cerut socoteală celor de la service. În consecinţă, clientul a putut negocia un termen extins de garanţie pentru propria maşină.
0
1,717
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!