Acesta e un BMW X7, cu aspect condimentat de japonezi

7 Septembrie 2021, 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Unul din cele mai renumite ateliere de tuning din Japonia, Wald International, şi-a pus de curând creativitatea la treabă în a modifica actualul BMW X7, condimentându-l în stilul lor specific.
Astfel, BMW X7 a primit un design puternic modificat, cu o bară de protecţie frontală cu incizii şi guri la fel de mare ca şi grila frontală principală. Pe partea laterală există praguri în acelaşi ton, ideea continuând apoi şi la posterior, unde au apărut noi contururi la ţevile de eşapament şi o bară de protecţie mai agresivă. Per total, însă kit-ul de design coboară foarte mult garda la sol şi face SUV-ul mult mai puţin practic, deci e potrivit celor ce oricum nu prea intenţionează să-l folosească în offroad.
Parte din acest tablou sunt şi jantele uriaşe, care se cumpără separat, dar care sunt practic obligatorii pentru a-i reda maşinii aspectul dorit. Unora li s-ar putea părea prea exagerată această versiune condimentată de japonezi a lui BMW X7, dar ceea ce nu putem nega e că un asemenea X7 arată extrem de somptuos şi vizibil de drum.
Şi, apropo, întreg kit-ul de design are un preţ cât de poate de decent în Japonia, costând doar circa 9,100 euro, fără a lua în calcul preţul jantelor. Ce spui, arată bine un asemenea BMW X7?
0
1,426
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!