(VIDEO) Acesta e un tânărul din SUA, care şi-a pregătit camionul cu tatăl său timp de 5 ani şi abia aşteaptă să-şi ia permisul pentru a începe să muncească

8 Septembrie 2021, 15:55
Redacţia PiataAuto.md
Acestui tânăr din SUA îi spune Terry şi cu siguranţă povestea lui e absolut specială, or, nu prea vezi adolescenţi care să aibă o pasiune atât de mare pentru munca de şofer de camion, iar pe lângă asta, să fi muncit ani la rând în pregătirea camionului cu care va munci, în aşteptarea majoratului şi a momentului în care-şi va lua permisul!
Camionul său a un Kenworth W900 din 2004, care are parcurse 1.6 milioane de mile, adică circa 2 milioane şi vreo 570 mii km! Toate aceste milioane de mile sau kilometri au fost făcuţi de tatăl său, care e şofer de camion şi el, şi care l-a cumpărat nou în 2004. El a muncit toată distanţa asta cu acest camion, iar Terry, fiul lui, era unul din acei copii care-şi considera tatăl un erou, iar când venea acasă îl admira pe el şi pe camionul uriaş pe care-l conducea. Aşa că Terry a ştiut dintotdeauna ce vrea să se facă atunci când va fi mare!
Acum 5-6 ani, când camionul adunase deja un parcurs uriaş, starea lui era relativ bună pentru a fi pensionat pur şi simplu sau a fi vândut pe bani puţini. Aşa că tatăl său, văzându-l pe Terry atât de entuziasmat de munca de şofer de camion şi de camioane în general, a avut ideea de a păstra acest camion de plăcerea lor, ca ei doi să muncească la el pentru a-l modifica şi a-l pregăti pentru el. Erau ore petrecute din când în când în garajul lor, tată şi fiu, muncind şi camion şi şi-au oferit libertatea de a-l transforma frumos, pe gustul lor.
Anume aşa a ajuns azi camionul să arate de parcă e o creaţie custom nouă, despre care n-ai zice niciodată că are o întreagă carieră de 2.5 milioane de kilometri munciţi. I-au pus suspensie pneumatică şi i-au coborât garda la sol pentru aspect frumos, dar oricând o pot readuce la nivelul normal pentru scopuri de muncă. Chiar şi roţile au fost sablate şi revopsite, iar camionul ăsta străluceşte azi, în aşteptarea zilei în care Terry îşi va putea lua permisul şi licenţa şi va putea să înceapă a munci. Desigur, înţelege că acest camion va putea fi exploatat o perioadă limitată la modul practic, din cauza vârstei sale, de aia deja ocheşte împreună cu tatăl său un camion cu mai puţin parcurs şi mai practic, dar, cum spune Terry, dacă ar avea azi majoratul împlinit şi permisul luat, ar fi deja la volanul camionul său şi ar fi un şofer, aşa cum visează de mic copil!
Vezi mai jos un video cu Terry şi camionul său. Într-o lume în care mulţi spun că şoferii de camioane nu mai sunt ce au fost, că în meserie ajung mulţi care nu prea au ce căuta, asemenea tineri, cu atâta entuziasm, care au prins meseria şi respectul pentru ea de la propriul tată, ar putea însemna că nu e totul pierdut, că există o generaţie nouă care merită să-şi împlinească visele!
0
1,332
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!