(VIDEO) Motociclist din Chişinău, depăşeşte o maşină înainte de intersecţie, taie colţul, după care declară că a avut loc un accident

16 Septembrie 2021, 09:01
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie bizară şi totodată cu elemente des întâlnite, a avut loc ieri în Chişinău, pe strada Ion Inculeţ, în apropiere de intersecţia cu strada Pan Halippa şi a implicat un motocicletă şi un automobil.
Pe strada Inculeţ, în apropierea de intersecţia sus menţionată, se formează foarte frecvent mici ambuteiaje, întrucât fluxul de transport de pe o singură bandă virează dreapta cedând trecerea celor ce se deplasează pe o stradă mult mai intens circulată. Automobilul, condus de un şofer pe nume Serghei, era şi el parte din acel flux şi se deplasa regulamentar, înaintând câte puţin spre intersecţie. În momentul când acesta era acesta era aproape primul din intersecţie, maşina din faţa sa tocmai plecând, alături a venit o motocicletă, care l-a depăşit exact acolo, în intersecţie, după care motociclistul a virat brusc dreapta în faţa maşinii, blocându-i acesteia calea. Motociclistul a coborât ulterior de pe motocicletă şi a venit la geamul automobilistului, invocând un accident care ar fi avut loc între cele două vehicule.
Întregul moment, însă, a fost surprins de camera de bord a maşinii şi, deşi existenţa unei mici tamponări e discutabilă, chiar dacă ea ar fi avut loc, întrebarea este cine ar fi fost vinovat — automobilistul sau motociclistul? Or, e oarecum firesc că uneori mai lăsăm motocicliştii să traverseze fluxurile de trafic între benzi, dar totuşi, exact în intersecţie, conform regulamentului, o asemenea depăşire e interzisă, cu tăiere de colţ. Deci, efectiv toată situaţia din video-ul de mai jos miroase fie a provocare, fie a absurditate.
Motociclistul a insistat să se cheme poliţia, iniţial ambii şoferi erau de acord. Şoferul din maşină, însă, convins că nu a existat nici un accident şi ştiind că are materialul video drept dovadă, a ales să plece de la locul incidentului, însă, ne-a menţionat că intenţionează azi să meargă la poliţie pentru a depune o reclamaţie pe acest caz.

Tu ce părere ai despre toată situaţia? Vezi întregul moment surprins în video-ul de mai jos.
0
11,537
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!