Strada Ismail din Chişinău avea un gol imens sub asfalt, care risca să se prăbuşească, iar aseară au început de urgenţă lucrări de reparaţie

27 Octombrie 2021, 08:41
Redacţia PiataAuto.md
Strada Ismail din Chişinău, în zona dintre străzile 31 august 1989 şi Bucureşti, a format o gaură imensă sub asfalt, din cauza reţelelor subterane defecte, care au spălat solul de sub stratul asfaltic. Astfel, asfaltul putea să se prăbuşească oricând sub greutatea vehiculelor de deasupra, generând accidente sau chiar riscuri pentru vieţile oamenilor.
Problema a fost descoperită aseară târziu, iar odată cu asta strada a fost blocată şi au fost pornite de urgenţă lucrări de reparaţie. S-a lucrat toată noaptea pentru înlăturarea problemei la reţelele defecte, după care se va purcede la tasarea solului şi ulterior la acoperirea cu un nou strat de asfalt. Până atunci, această porţiune de stradă rămâne închisă, iar primăria sfătuieşte şoferii să ocolească zona, pentru a evita ambuteiajele iminente care se vor produce.
Totuşi, e lăudabil cel puţin faptul că de această dată problema a fost identificată în avans, înainte de a produce scene de accident şi răniri.
0
6,921
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!