(VIDEO) Reacţia bună şi ochii aţintiţi la drum îl salvează pe un şofer din SUA de la un accident grav

14 Octombrie 2021, 14:42
Redacţia PiataAuto.md
Accidentul surprins mai jos e unul din cele mai bune exemple, care să explice de ce e nevoie să avem întotdeauna ochii la drum când conducem, fără a ne distrage în ecrane de telefon şi de ce e preferabil să ne antrenăm şi nişte instincte de evitare şi supravieţuire la volan.
Totul s-a întâmplat pe o autostradă de lângă Memphis, în statul Tennessee din SUA. Şoferul unui SUV, pe care a fost şi montată camera de bord, circula pe banda stângă a autostrăzii, când de pe celălalt sens de circulaţie, separat fizic, a fost proiectat un Infiniti. Traiectoria acelei maşini se îndrepta spre un impact direct cu maşina pe care o conducea şoferul de SUV, dacă acesta n-ar fi reacţionat evaziv imediat, ocolind maşina scăpată de sub control. Mai mult ca atât, a fost nevoie şi de o a doua manevră de evitare, întrucât şi o altă Toyota fusese proiectată în mod similar şi se afla deja în calea SUV-ului după prima manevră.
Toate aceste manevre nu doar că l-au salvat pe şoferul de SUV în întregime de la accident, ci foarte probabil au salvat viaţa oamenilor din celelalte două maşini, care au fost proiectate pe această parte a autostrăzii, or, acele maşini au scăpat de un impact frontal, care ar fi putut avea consecinţe tragice pentru cei de la bord.

Vezi mai jos întregul moment, surprins de camera de bord.
0
4,006
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!