Câţiva activişti dintr-un orăşel din Rusia au dat nume de deputaţi unor gropi nereparate cu lunile, după care acestea au fost plombate în 24 de ore

3 Noiembrie 2021, 11:57
Redacţia PiataAuto.md
Câţiva activişti din orăşelul Kiselevsk din regiunea Siberia a Rusiei au devenit renumiţi pe toată ţara lor, după ce au recurs la un gest ingenios pentru a atrage atenţia asupra gropilor nereparate de luni de zile din oraş.
La 28 octombrie, aceştia au botezat gropile în „cinstea” a câte un deputat din partidul de guvernare din Rusia, fixându-le câte o cărămidă cu sârmă pe fiecare din ele, iar deasupra fixând o foaie de onoare. Întrucât a fost un gest prin care aceştia doar au numit gropile în numele unor deputaţi, cum se practica de decenii încoace în Rusia când se numeau uzine mari sau străzi în numele personalităţilor, acţiunea lor n-a intrat deocamdată sub incidenţa vreunei încălcări de lege.
Totuşi, pozele cu gropile şi imaginile deputaţilor au început repede a circula prin mediul online. Iar la nici 24 de ore de la instalarea lor pe drumuri, acestea au fost plombate şi reparate, rezultatul fiind anunţat chiar de autorul iniţiativei, Leonid Melinikov. Acesta a filmat şi un video, explicând că acţiunea sa şi a amicilor săi a adus rezultate pentru oraş, chiar dacă era criticat de unii că nu-şi caută vreo ocupaţie mai serioasă. El a motivat necesitatea instalării acestor elemente în gropi prin faptul că acestea deveniseră periculoase pentru trafic, iar autorităţile le-au lăsat nereparate luni în şir.
Foto: Activistul Leonid Melinikov a filmat un video în care a anunţat că gropile au fost plombate şi le-a şi inspectat pe toate
0
1,002
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!