(VIDEO) Acest exemplar Scania R500 a fost desemnat cel mai frumos camion al anului 2021 în Scandinavia

8 Noiembrie 2021, 16:03
Redacţia PiataAuto.md
Regiunea scandinavă are o pasiune aparte pentru camioanele confortabile, întrucât şoferii de acolo înaintează prin condiţii mult mai pustii şi mai dificile, iar camioanele lor trebuie să ofere confort şi rezistenţă într-o măsură mult mai mare. Şi pentru că multe regiuni îndepărtate depind crucial de livrările şoferilor de camioane, această profesie se bucură şi de un respect mai special în rândurile ţărilor scandinave, de decenii încoace. Tocmai de asta şi publicul se implică mai mult în evenimente ce ţin de camioane.
Recent în Suedia a avut loc ediţia din acest an a Scandinavia Truck Trophy, un eveniment unde sunt expuse foarte multe camioane personalizate la un grad înalt de confort sau tot soiul de destinaţii speciale. Camioanele sunt admirate de public şi de un juriu specializat, iar apoi sunt oferte şi premii la câteva categorii importante, premii care sunt foarte râvnite de către proprietari şi şoferi, constituind un motiv de mândrie pentru aceştia.
Ei bine, câştigătorul din acest an la ca categoria cap tractor a fost desemnat acest Scania R500, fabricat în 2019. Anume acest exemplar, din video-ul de mai jos, a fost votat drept cel mai frumos camion din regiunea scandinavă din acest an. Are un motor V8 sub capotă, de 500 CP şi 16.0 litri cilindree, are eşapament modificat pentru a-i accentua sunetul dulce atunci când şoferul vrea, are şi o mulţime de elemente de iluminare roşi şi albastre, în stilul girofarurilor de poliţie. În cele mai mult ţări, însă, le poate folosi doar ca demonstraţie statică, ori ele sunt ilegale în majoritatea statelor, pentru a nu fi confundate cu semnalele serviciilor de intervenţie.
Întreg camionul e vopsit într-o combinaţie de roşu, alb şi albastru. Şoferul spune că modul în care e aplicată vopseaua presupune multă muncă manuală, la fel ca şi realizarea a o mulţime de alte detalii, de interior şi exterior. Acesta şi-a prezentat camionul său în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traducere automatizată în română, engleză, sau orice altă limbă.
0
2,782
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!