O femeie din SUA a născut într-o Tesla în timp ce aceasta se conducea autonom în regim de Autopilot

22 Decembrie 2021, 10:58
Redacţia PiataAuto.md
Am ajuns să o aflăm şi pe asta în zilele noastre. De această dată sistemul de condus autonom al celor de la Tesla, Autopilot, a servit unei cauze nobile şi va fi cu siguranţă o poveste de tot relatat la întâlnirile de familie.
Poză simbol

Yiran şi Keating sunt un cuplu din SUA. Ei, împreună cu fiul lor de 3 ani, se aflau la bordul Teslei lor în oraşul Philapelphia când femeii însărcinate i s-au rupt apele, la o oră de trafic de vârf. Soţul femeii a întors imediat şi a luat-o spre spital, care e la doar 20 de minute depărtate în mod normal. Dar ambuteiajul era prea mare, iar contracţiile femeii au venit mai curând, aşa că naşterea nu a mai putut fi amânată. Keating a inclus regimul de Autopilot al maşinii şi l-a lăsat pe acesta să conducă spre spital, în timp ce el asista naşterea soţiei sale.
Poză simbol

Naşterea a trecut cu bine, iar imediat după asta maşina a şi ajuns al poarta spitalului, unde mama şi fetiţa sa nou-născută au putut primi îngrijiri medicale. Cei doi au anunţat iniţial pe reţelele sociale că-şi vor numit fetiţa Tess, în onoarea maşinii la bordul căreia a fost născută, dar într-un final s-au răzgândit şi i-au dat numele pe care i-l pregătiseră din timp, Maeve. Tesla, însă, se poate lăuda cu o nouă situaţie de viaţă în care condusul său autonom a fost salvator.
1
1,897
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!