(VIDEO) Duel între Porsche 911 Turbo S, cu tracţiune integrală, şi McLaren 765LT, mai puternic, dar cu tracţiune spate

15 Ianuarie 2022, 14:46
Redacţia PiataAuto.md
Eterna dilemă între maşinile cu tracţiune integrală şi cele mai puternice, dar cu tracţiune spate, ia un nou apogeu prin acest duel. Porsche 911 Turbo S e una din cele mai fascinante şi rapide maşini moderne cu motoare cu ardere internă, având un sistem de tracţiune integrală, care o face să pornească de pe loc cu o transpunere nemaivăzută a puterii sale pe asfalt şi să învingă o mulţime de alte maşini mai puternice, datorită acestui fapt.
Pe de altă parte, McLaren 765LT are motor V8 mai pare, de 4.0 litri, şi mai puternic, cu 765 CP la activ, dar toată puterea pleacă doar spre puntea spate. În acelaşi timp, cei de la McLaren şi-au câştigat în ultimii ani o reputaţie impecabilă de a fi maeştri în a pune puterea pe asfalt, chiar şi cu două roţi motrice.
Aşadar, cine poate învinge într-un asemenea duel de apogeu? Rezultatul poate fi neaşteptat pentru mulţi, dar a învins McLaren, nu Porsche. Bolidul german a pornit mai rapid la start, dar puterea mai mare, greutatea mai redusă şi arhitectura de supercar al lui McLaren şi-a spus în cele din urmă cuvântul. Vezi întregul duel mai jos.
0
1,989
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!