(VIDEO) Cum sună şi ce viteză maximă poate atinge un Nissan GT-R Nismo modern pe o autostradă din Germania

9 Februarie 2022, 19:23
Redacţia PiataAuto.md
Nissan GT-R are ani buni de când a apărut pe piaţă, dar ingineria sa focusată spre performanţe mecanice de supercar, şi deloc spre fiţe, continuă să fascineze fanii de maşini japoneze şi în general fanii de maşini performante. Iar Nissan şi-a bucurat de mai multe ori admiratorii şi cu câteva ediţii speciale ale lui GT-R, precum GT-R Nismo de mai jos.
Sub capota modelului e acelaşi motor V6 twin turbo de 3.8 litri, doar că pe versiunea Nismo el livrează 600 CP. În tandem cu tracţiunea integrală a maşinii şi cutia automată cu 6 trepte, propulsorul o poate catapulta de la 0 la 100 km/h în numai 2.8 secunde, deci sunt performanţe demne de cele mai pretenţioase supercar-uri, ba chiar spre zona hypercar-urilor. Iar viteza maximă, conform fişei tehnice, ajunge la 315 km/h!
Aşadar, a reuşit acest Nissan GR-T Nismo, din video-ul de mai jos, să atingă 315 km/h pe autobahn-ul fără limită de viteză din Germania? Se pare că da, ba chiar a depăşit-o, dacă privim vitezometrul, care arăta 320 km/h. În acelaşi moment, însă, sistemul GPS indica 310 km/h. Dar, totuşi, cel mai frumos e sunetul acestei legende moderne în calea sa spre această viteză, dar şi determinarea cu care accelerează, iar apoi precizia ţinutei sale de drum la asemenea viteze. E una din puţinele maşini încă actuale, făcută în raport de 99% de ingineri şi 1% de toţi ceilalţi angajaţi. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,845
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!