(VIDEO) Expediţie cu două motociclete Ural cu ataş, prin munţii Ural, în adâncurile Rusiei

3 Februarie 2022, 12:46
Redacţia PiataAuto.md
Motocicletele cu ataş au un farmec aparte, aproape uitat, al călătoriilor cu capacităţi mai mari prin teren dificil, al unui spirit camaraderesc de demult. Cei care gustă odată din experienţa lor, rămân ataşaţi ireversibil, de obicei. Recent, 3 camarazi din diferite părţi ale lumii au mers la uzina Ural din Rusia şi au pornit de acolo într-o expediţie scurtă, dar epică, prin munţii Ural cu două motociclete cu ataş.
Toţi trei sunt pasionaţi deja de asemenea motociclete şi sunt familiari cu ceea ce înseamnă Ural, deci spiritul de aventură al acestor motociclete nu le-a fost străin. Pentru că totul a început cu preluarea motocicletelor chiar de la uzina Ural, în film se văd şi condiţiile încă oarecum rudimentare în care se fabrică aceste motociclete.
Dar partea cea mai epică e însăşi drumul, însăşi experienţa brută, nefiltrată a spiritului de aventură. În acest film toate să văd aşa cum sunt — regiunile îndepărtate ale Rusiei, aşa cum sunt ele, cu sate puţin populate, oraşe triste şi natură superbă, cu oameni care până şi în Rusia se mai miră că Uralurile se mai produc în zilele noastre, cu cină care costă 3 euro de om şi privelişti de nepreţuit adeseori, dacă ai curajul să intri în adâncurile naturii.
Iar conducând un Ural cu ataş, e păcat să nu ai un asemenea curaj, pentru că ai fi ratat tot ce e mai frumos. Şi, fireşte, cei 3 camarazi n-au putut rata pentru nimic în lume să-şi pună Ural-urile la treabă, într-un mod epic.
E un film cu experienţă şi atmosferă autentică şi tocmai asta e cel mai frumos, pentru că se simte spiritul a tot ceea ce înseamnă motociclism cu ataş. E în engleză, cu subtitre incluse în imagine, şi mai pot fi activate şi traduceri adiţionale.
1
1,651
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!