(VIDEO) Un şofer de troleibuz din Chişinău discută atât de abătut la telefon în timpul condusului, încât trece la roşu

18 Februarie 2022, 12:12
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie de neînţeles a fost surprinsă azi dimineaţă în Chişinău, la intersecţia străzilor Bucureşti şi Armenească. Un şofer de troleibuz, care pare să ţină un telefon la ureche, s-a lăsat atât de mult abătut, încât a intrat cu troleibuzul în intersecţie în plină viteză la culoarea roşie a semaforului.
Din imaginile surprinse de o cameră de bord se poate vedea cum troleibuzul intră în intersecţie la 4 secunde după ce pe strada Armenească s-a aprins culoarea verde a semaforului, ceea ce înseamnă că pe strada Bucureşti, pe unde circula acesta, culoarea roşie era aprinsă de circa 6-7 secunde până la momentul intrării în intersecţie. Acesta a frânat abia la ieşirea din intersecţie şi a făcut-o brusc pentru că pe trecerea de pietoni de acolo deja oamenii traversau drumul. După ce pietonii au traversat, troleibuzul şi-a finalizat traversarea la roşu a intersecţiei.
Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos, surprins de o cameră de bord a unui automobil care staţiona la semaforul de pe Armenească.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Евгений Коротков
0
3,933
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!