Aşa ar putea arăta viitoarea Mazda6, cu motoare cu 6 cilindri şi tracţiune spate

15 Martie 2022, 10:14
Redacţia PiataAuto.md
După prezentarea de săptămâna trecută a noul SUV Mazda CX-60, care a debutat pe o platformă tehnică nouă, cu motoare poziţionate longitudinal, două dintre ele fiind cu 6 cilindri în linie, e cât se poate de clar că şi aşteptările similare despre viitoarea Mazda6 se vor adeveri, sedanul urmând a fi construit pe aceeaşi platformă, folosind aceleaşi motoare.
Asta va dicta o capotă mai lungă, cu o distanţă mai mare de la puntea faţă până la uşi, în stilul celor de la Mercedes, BMW şi Lexus. De fapt, având motoare pe benzină de 3.0 litri, diesel de 3.3 litri şi un sistem plug-in hibrid, viitoarea Mazda 6 are toate şansele să concureze cu aceste mărci premium nu doar la dotările interior, ci şi la consistenţa inginerească.
Iar un atelier de design, numit Sugar Design, a prezentat şi câteva schiţe a felului în care ar putea arăta viitoarea Mazda6. Schiţele se bazează pe liniile date de Mazda CX-60 şi nu sunt oficiale sau confirmate de Mazda, dar, pentru că se bazează pe atât de multe deducţii justificate, au foarte mari şanse de a fi aproape de realitate.
0
2,483
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!