(VIDEO) Cât de plăcută poate fi munca de recondiţionare a unui Saab 900 Turbo clasic

4 Martie 2022, 12:50
Redacţia PiataAuto.md
Pasionaţii auto care mai meşteresc din când în când la maşinile lor sau care chiar au ajuns să recondiţioneze vreodată vreo maşină clasică, ştiu că nu doar rezultatul final e ceva ce bucură ochii, dar şi întreg procesul de muncă minuţioasă, cu abnegaţie, la acea maşină. E ceva ce se face de obicei fără a număra orele de muncă, pentru că se face din pură plăcere şi din dorinţa de a condimenta viaţa cu ceva frumos.
Iar video-ul de mai jos e o adevărată terapie de 20 de minute de pasiune şi muncă plină de satisfacţie la un Saab 900 Turbo. Modelul e unul din cele mai apreciate din gama producătorului de suedez de cândva, şi povesteam mai multe despre istoria lui într-un articol din luna decembrie. E cât se poate de clar, însă, că pentru pasionaţii maşinilor suedezi şi ai mărcii Saab, 900 Turbo e un model simbol, pe care ar fi fericit orice să-l deţină şi să-l conducă.
Ei bine, şi tocmai un asemenea model trece printr-un tratament amplu de recondiţionare mai jos. Acest tratament cuprinde tot — de la sablare cu gheaţă carbonică a părţii inferioare până la polisare a caroseriei şi chiar împrospătarea interiorului. Nimic n-a scăpat din vedere, pentru a-i reda acestui Saab clasic aspectul de bijuterie lucioasă. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,421
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!