(VIDEO) Duel între un Brabus G-Class cu 700 CP şi un Mercedes-AMG G63 standard în Germania

10 Martie 2022, 15:17
Redacţia PiataAuto.md
Cei de la Brabus oferă de mult timp versiuni cu putere uriaşă a lui Mercedes-AMG G 63, acel model fiind tradiţional unul din cele mai populare din gama atelierului german. Versiunea pe care se pune accent e cea cu indicele 700 şi care oferă 700 CP. Iar preţul unui asemenea G-Class ajunge să fie şi dublu faţă de un G-Class AMG normal. Dar cât de mare e diferenţa, de fapt?
Un Mercedes-AMG standard scoate 585 CP din motorul său, aşa că, cel puţin la nivel de cifre, diferenţa de performanţe e notabilă. Dar G-Class e o maşină pătrăţoasă, cu greutate şi manevrabilitate nu tocmai de supercar, aşa că orice surplus de putere nu înseamnă neapărat problemă din a-l scoate din motor, ci în a-l transfera cu eficienţă pe asfalt. Tocmai de asta, duelurile repetate de mai jos, ale celor două interpretări, sunt şi mai interesante.
Da, Brabus e mai rapid. Dar în cazul lui G-Class, diferenţa nu e atât de mare precum a-i aştepta de la un preţ aproape dublu. Vezi totul în video-ul de mai jos, filmat în Germania, care mai conţine şi alte câteva dueluri.
0
6,791
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!