Accident grav produs astă-seară pe traseul Chişinău-Orhei, lângă localitatea Gornoe, între un Mercedes şi o Mazda

4 Aprilie 2022, 19:47
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs astă-seară pe traseul M2 Chişinău-Orhei din Moldova, în apropiere de localitatea Gornoe, la una din intersecţiile de pe traseu cu un drum mai puţin circulat.
Un Mercedes-Benz E-Class şi o Mazda 626 s-au lovit cu putere, forţa de impact fiind atât de mare, încât Mercedesul a fost proiectat pe contrasens, după care a lovit bariera şi s-a oprit abia peste circa 60-70 metri de la intersecţie, toată această traiectorie fiind parcursă pe contrasens. Mazda a fost proiectată pe celălalt sens de circulaţie, ricoşând şi ea cu partea sa posterioară în barieră.
Din informaţiile furnizate de poliţiştii de la faţa locului, nici o persoană din cele aflate în automobil nu a avut se suferit grav, doar automobilele fiind deteriorate irecuperabil. În locul producerii accidentului e instituită o limită de viteză de 70 km/h.
Foto: Mercedesul avariat în accident şi proiectat pe contrasens

UPDATE 19:51: Poliţia din Orhei menţionează că şoferul din Mazda nu a cedat trecerea la ieşirea de pe drumul secundar cu indicator STOP. Şoferul şi pasagerul din Mazda au fost transportaţi la spital de medicii de pe ambulanţă.
0
6,238
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!