Acesta e camionul din Olanda, creat pentru un şofer ce a vrut să devină chitarist rock

6 Aprilie 2022, 14:50
Redacţia PiataAuto.md
Profesia de şofer de camion a fost multă vreme una respectată şi inspiraţională, mai ales când se considera că ritmul de viaţă şi călătoriile de care are parte un asemenea şofer prin zone îndepărtate ale lumii înseamnă aventură, iar salariile mari recompensau lipsa de acasă şi riscurile asociate profesiei. Totuşi, în Olanda există un proprietar al unei companii de transport, pe nume Harry Van Dalen, care s-a visat chitarist rock în tinereţea sa. Iar acum, chiar dacă e proprietarul unei afaceri viabile, continuă să şi conducă un camion propriu, fără a uita de pasiunea sa din tinereţe pentru rock şi chitară.
Harry e un personaj cunoscut printre amatorii de camioane modificate în Olanda, întrucât a apelat mai multe ori la ateliere iscusite, care i-au modificat mai multe camioane ce aparţineau companiei sale. Dar acum Harry şi-a dorit un nou camion personalizat chiar pentru el, aşa că, a înmânat un Volvo FH cu cabină XXL celor de la M&M Truckdesign pentru a-i crea camionul de vis.
Mai mult ca oricând, Harry şi-a dorit să savureze acest camion prin prisma pasiunii sale pentru chitară şi muzica rock. Şi a vrut să savureze atât timpul în mişcare, cât şi timpul de staţionare în parcări, pentru odihna obişnuită în cursele lungi.
Aşa că i s-a creat un camion cu un sistem audio high-end, burduşit cu difuzoare şi acustică bine calculată, dar şi cu surse de sunet care să transmită semnal de înaltă calitate către acele difuzoare. Astfel, Harry poate asculta muzica în timpul condusului la o calitate aproape de studio.
Şi i s-a modificat toată planşa de bord, aceasta păstrând câteva din elementele originale, dar luând un aspect mult mai retro. Mai mult ca atât, până şi volanul i-a fost înlocuit cu unul lucrat manual, acoperit cu lemn, dar foarte subţire, în stilul camioanelor retro.
Dar cele mai picante lucruri se află în spate scaunului şoferului. Acolo există o boxă Marshall cu amplificator, de tipul celor folosite pe scenă la concertele rock sau în studiou-uri. Există şi o chitară electrică Farley, pe care şoferul o poate conecta şi-şi poate folosi pauzele din parcări cântând solo-uri rock şi savurându-şi pasiunea!
Aşa că n-ar fi de mirare dacă cineva ar vedea acest camion într-o parcare, iar şoferul său ar da un adevărat concert rock în cabină.
0
1,170
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!