Stare de ebrietate record, înregistrată azi de poliţia din Moldova la Briceni, la un şofer de doar 22 ani

18 Aprilie 2022, 15:59
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova anunţă un caz ieşit din comun, în care un şofer de 22 ani, originar din Făleşti a bifat un record de stare de ebrietate la Briceni, etilotestul indicând 2.31 mg/l în aerul expirat. O asemenea valoare indică de obicei o stare de ebrietate atât de avansată, încât e la limita survenirii comei alcoolice.
Tânărul şofer a fost observat azi dimineaţă de un echipaj de poliţie pe o stradă din satul Drepcăuţi, raionul Briceni, conducând pe traiectorii haotice o motocicletă. Poliţia a tras pe dreapta motocicleta, demonstrându-se că tânărul nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu avea revizia tehnică şi asigurarea obligatorie perfectate. Iar pe lângă aceste probleme, marea surprindere a venit atunci când etilotestul a indicat o valoare atât de mare a concentraţiei alcoolului în aerul expirat.
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru condusul în stare de ebrietate, iar pe lângă asta va fi sancţionat şi contravenţional pentru condusul fără permis, fără asigurare şi inspecţie tehnică.
0
11,867
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!