Un camion cu o remorcă pe care se aflau 9 maşini, a rămas blocat pe un drum de ţară în Marea Britanie

24 Aprilie 2022, 08:48
Redacţia PiataAuto.md
Asemenea întâmplări, cu şoferi care au încredere deplină în indicaţiile sistemelor GPS, păreau să fi rămas în istorie, în timpurile când folosirea acestor sisteme era abia la început. Între timp şi şoferii au învăţat să fie mai critici faţă de ele, dar şi aceste sisteme au învăţat să distingă între diverse tipuri de drumuri, după carosabilul de pe ele şi după vitezele reale de deplasare, care se pot obţine acolo. Şi totuşi, un caz de neînţeles s-a întâmplat în Marea Britanie acum trei zile.
Şoferul unui camion Volvo, la care era cuplată o remorcă specializată pentru transportarea automobilelor, pe care se aflau 9 maşini, s-a aventurat pe trasee de ţară în apropierea localităţii Wellington din sud-vestul Marii Britanii. Şoferul de camion a continuat să înainteze pe drumuri neacoperite, depărtându-se mult de zona ultimului drum pavat. La un moment dat, acesta a trebuit să facă dreapta şi a nimerit şi sub un copac, crengile căruia erau mai coborâte decât înălţimea obişnuită de 4 metri. Şoferul de camion, însă, a insistat să treacă sub copac, avariind acoperişurile maşinilor sale, şi aducând într-un final camionul într-o poziţie din care n-a mai putut ieşi. Ultima maşină de pe nivelul superior al remorcii, o Mazda CX-5, a fost cea mai avariată, însă ea pare să fi fost şi anterior accidentată, doar că acum reparaţia ei va costa şi mai scump.
Din câte se pare, după ce a blocat camionul în această poziţie, şoferul a plecat de acolo, întrucât camionul a fost descoperit ulterior de către o localnică, pe nume Angela Boyd. Ea a anunţat poliţia, care a a venit la faţa locului, şi a găsit şi şoferul, acesta declarând că aşteaptă serviciile de intervenţie pentru a scoate camionul de acolo, operaţiune despre care poliţia spune că va fi de durată, din cauza spaţiului îngust şi poziţiei camionului.

Sursa foto: bbc.com
0
18,170
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!