(VIDEO) Accident produs în Chişinău, după un gest de bunăvoinţă în trafic

5 Aprilie 2022, 09:09
Redacţia PiataAuto.md
Un accident mai neobişnuit s-a produs ieri în Chişinău, la intersecţia cu sens giratoriu de la Calea Ieşilor şi strada Ion Creangă
Întrucât strada Ion Creangă are o bandă delimitată pentru transportul public, chiar din primii metri după intersecţie cei care circulă pe banda dreaptă trebuie să o ia pe cea stângă, singura disponibilă pentru celelalte vehicule. Astfel, se creează o congestionare chiar lângă intersecţie, iar maşinile care virează dreapta de pe Calea Ieşilor sunt puse întotdeauna în asemenea situaţie.
Ieri, autorul video-ului a făcut un gest de bunăvoinţă şi i-a cedat trecerea unei Honda ce vira de pe Calea Ieşilor, pentru ca această să poată accede pe banda stângă, în faţa sa. Doar că, oarecum emoţionat probabil de acest gest, şoferul din Honda a accelerat fără a privi în faţă, acroşând astfel un Opel. Totul s-a soldat cu o avariere uşoară a acelor două maşini, iar situaţia ar putea servi doar ca o amintire că până şi atunci când ni se cedează trecerea, oricum trebuie să există o siguranţă în executarea micilor manevre în trafic. Vezi totul în situaţia de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova / Andrei Dimo
0
4,335
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!