(FOTO) Acestea sunt zeci de motociclete superbe din toată Moldova, adunate la evenimentul DGR 2022

23 Mai 2022, 21:41
Redacţia PiataAuto.md
Astăzi dimineaţă publicam un articol ceva mai mare, cu impresii de la ceea ce putem numi cu siguranţă cel mai frumos eveniment, dedicat motocicletelor clasice şi stilate din Moldova, Distinguished Gentleman’s Ride. E un eveniment anual, ce are loc deja a 6-a oară în Moldova, iar ediţia din 2022 a avut loc duminică, 22 mai. Ei bine, dacă n-ai văzut acel articol, cu impresii mai detailate, te îndemnăm să o faci, dar tot acolo promiteam să revenim şi cu o galerie foto mult mai amplă, cu imaginile zecilor de motociclete participate, captate de fotograful Egor Tetiushev.
Văzute toate împreună la DGR, întâi expuse în curtea Muzeului Naţional de Istorie, apoi defilând pe străzile Chişinăului, e fascinant însăşi faptul că în Moldova există atât de multe motociclete frumoase, stilate, lucrate iscusit şi tratate cu pasiune. Cu multă pasiune, care face mai frumoasă viaţa acestor motociclişti.
Pentru că, aşa cum spuneam dimineaţa, nu există un preţ minim pe care trebuie să-l aibă o motocicletă pentru a se califica. Dar există un nivel absolutist al efortului şi pasiunii pe care e obligatoriu să-l ai, ca să înţelegi frumosul acestor motociclete!
Vezi mai jos o galerie foto cu zeci de motociclete superbe, din Moldova, surprinse la DGR 2022.
1
1,947
GALERIE FOTO (39 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!