(VIDEO) Cu cât mai rapid se poate circula în traficul de dimineaţă în Chişinău cu un scuter în loc de o maşină

25 Mai 2022, 09:42
Redacţia PiataAuto.md
Mulţi dintre noi avem aceeaşi uzanţă dimineaţă, de a ne deplasa încet, prin trafic intens, spre muncă. Inevitabil, la orele dimineţii în toate oraşele lumii traficul e unul de vârf, iar viteza medie de deplasare la bordul unei maşini arareori trece de 10-15 km/h. În multe alte oraşe, scuterele sunt o formă de transport mult mai răspândită în mediul urban. Cineva poate avea o Alfa Romeo clasică acasă în Italia, în garajul său, pentru ieşiri de week-end, dar în zilele de muncă se va duce cu scuterul la birou pentru a economisi timp. Cât de rapid se poate circula cu un scuter în traficul de dimineaţă în Chişinău, însă? E un subiect sugerat de un cititor PiataAuto.md şi tot el a filmat şi ne-a expediat la redacţie un video cu propria experienţă.
Andrei are un scuter Yamaha XMAX 400, fabricat în 2016, pe care-l foloseşte pentru deplasările prin traficul din Chişinău. Marele avantaj al acestuia nu e viteza, sau acceleraţia, ci faptul că se poate strecura în trafic prin însăşi dimensiunile sale de scuter. Astfel, ştim cu toţi că asemenea scutere se pot strecura printre maşinile staţionate la fiecare semafor, iar astfel ajung de la coadă în faţă. Partea intrigantă e cum se vede acest proces în cadrul unei deplasări complete prin centrul Chişinăului.
Andrei şi-a filmat o asemenea deplasare de dimineaţă, spre muncă, prin Chişinău. Video-ul e montat cu viteză mărită, dar se poate observa uşor deplasarea acestuia în comparaţie cu celelalte vehicule din trafic. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,230
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!