(VIDEO) Acestea sunt camioane şi tancuri în miniatură, care funcţionează admirabil, ghidate cu telecomandă, la o expoziţie din Germania

19 Iunie 2022, 11:02
Redacţia PiataAuto.md
Vehiculele la scară ne sunt interesante multora dintre noi, însă, în timp ce unii le tratează doar ca nişte piese statice, de colecţie, alţii merg până la reproducerea exactă a construcţiei şi funcţionalităţilor, ducând totul până la un hobby atât de avansat, încă necesită cunoştinţe inginereşti extraordinare. În Germania, există şi o expoziţie dedicată acestor pasionaţi şi produselor similare, iar acea expoziţie are şi un soi de concurs între entuziaşti, care-şi aduc creaţiile şi pun în acţiune pe viu.
În video-ul de mai jos sunt tocmai asemenea vehicule la scară, camioane şi tancuri, în acţiune la o ediţie anterioară a târgului, care a avut loc încă înainte de contextul pandemic, întrucât ultimii ani expoziţia a fost suspendată, iar o altă ediţie e promisă pentru anul viitor.
Dar, ceea ce poate fi văzut în acest video sunt camioane realiste şi tancuri, toate la scară mică, care funcţionează admirabil. Sunt atât de minuţios create, cu detalii atât de avansate încorporate pe ele, încât ar putea figura într-un film, de exemplu, fără ca cineva să-şi dea seama că nu sunt tancuri reale.
Aceste vehicule merg prin noroi, au roţi cu suspensii realiste, au tracţiune la fel ca vehiculele reale, au lumini, trec peste bariere, iar un tanc reuşeşte să amplaseze un pod mobil, să-l treacă, mai târziu să-l preia înapoi şi să şi-l monteze pe acoperiş. Şi toate astea prin telecomandă!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,722
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!