(VIDEO) Lecţie scurtă, dată unui şofer de BMW care circula pe contrasens pe o stradă din Chişinău

13 Iulie 2022, 09:52
Redacţia PiataAuto.md
Strada Albişoara din Chişinău e adeseori mai aglomerată în zona din apropierea sensului giratoriu de la intersecţia cu bulevardul Negruzzi şi impune câteva minute inevitabile de deplasare lentă spre intersecţie. Un şofer de BMW Seria 5 E60, însă, n-a avut răbdare să aştepte în coloanele fireşti de trafic şi a ieşit parţial pe contrasens, parţial pe spaţiul dintre cele două linii continue de pe centru, pentru a ocoli traficul lent.
Un alt şofer, însă, care circula din direcţie opusă şi care a filmat momentul cu camera sa de bord, şi-a poziţionat maşina în faţa BMW-ului pentru a nu-i permite acestuia să treacă. Apoi a dat şi el maşina mai spre stânga, pentru a-l bloca pe şoferul de BMW şi a-l impune pe acesta să dea înapoi. BMW-ul a trebuit astfel să se deplaseze în marşarier câţiva metri, după care a intrat pe banda regulamentară de pe sensul său de deplasare, însă autorul filmării spune că şoferul din BMW a fost foarte nemulţumit de manevra din faţa sa.
Chiar dacă maniera în care a procedat autorul filmării poate fi considerată discutabilă, e la fel de cert că asemenea maniere de condus pe contrasens precum cea a BMW-ului sunt şi neregulamentare, şi lipsite de respect pentru ceilalţi şoferi din trafic.
Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa: Facebook / grupul GBM.Online
0
9,953
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!