(VIDEO) Roata căzută a unei Lada a provocat un accident cu 9 automobile în Rusia

10 Iulie 2022, 14:33
Redacţia PiataAuto.md
Când sunt precar întreţinute, modelele Lada ajung destul de repede la starea în care le pot cădea roţile, din cauza articulaţiilor slabe, asta e un fapt ştiut printre cunoscătorii mai avansaţi ai acestor modele. O asemenea Lada 2114 menţinută într-o stare deplorabilă, s-a pomenit vineri, 8 iulie, cu roata şi o parte din puntea spate căzută direct pe şoseaua de centură a Moscovei, provocând un accident cu 9 automobile implicate, inclusiv câteva camioane.
Prima reacţie a şoferului de Lada, rămas fără puntea spate a fost să deschidă uşa încă din mişcare. După ce maşina sa a oprit, şi-a văzut roata mişcându-se haotic pe drumul cu 7 benzi. Şoferii primelor maşini au observat-o şi au reuşit să-şi adapteze viteza, da, ulterior cineva nu a reuşit să oprească la timp şi a provocat un accident în lanţ cu 4 automobile. La câteva secunde distanţă, două camioane alipite cu o bară rigidă de tractare n-au reuşit să frâneze şi au lovit un automobil din faţă şi unul din ele s-a răsturnat, mai lovind alte câteva maşini din preajmă.
Toţi oamenii implicaţi în accident au supravieţuit, dar mai mulţi dintre ei au avut nevoie de îngrijire medicală. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
0
3,650
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!