(VIDEO) Un şofer de camion cu probleme de sănătate a accidentat alte 4 camioane într-o parcare din Franţa

4 August 2022, 10:32
Redacţia PiataAuto.md
Un accident bizar a avut loc duminică dimineaţa într-o parcare de pe autostrada A1, când un şofer de camion a intrat pe traiectorii de neînţeles într-un şir de camioane parcate şi a accidentat alte 4 camioane de acolo.
Şoferii care au avut de pătimit spun că iniţial, şoferul oprise la sensul giratoriu de la intrarea în parcare, având o pană la o roată. Un echipaj de poliţie a venit şi s-a interesat de el, după care a plecat. Fără a şti dacă şoferul îşi finalizase reparaţia, acesta a pornit camionul şi a intrat în parcare, iar la un moment dat a luat-o pe o traiectorie bizară, lovind un camion din Spania, apoi ajungând în şirul de camioane parcate, încă alte 3, lovind într-un final din spate remorca unui alt camion, şi deteriorându-şi grav propria cabină.
Cel mai avariat camion a fost cel al şoferului vinovat, cabina sa fiind cea mai deformată, iar şoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale complexe, care i-au fost acordate de un echipaj de pe ambulanţă, după care acesta a fost dus la spital. Celelalte camioane s-au ales cu deteriorări de remorci, iar camionul care a fost lovit din spate ultimul, cu numere de Slovacia, avea remorca decuplată în parcare, ceea ce a făcut ca remorca să-i lovească din spate cabina şi să spargă şi rezervorul de motorină, iar motorina să se scurgă jos.
Serviciile de urgenţă au intervenit rapid, şi, pentru că exista suspiciunea că şoferul vinovat ar fi fost în stare de ebrietate, acesta a fost supus testărilor, însă rezultat a fost nul. Prin urmare, versiunea principală luată în considerare de medici şi poliţie sunt problemele medicale pe şoferul le-ar fi avut şi care ar fi determinat provocarea accidentului. Vezi mai jos şi un video filmat la faţa locului de unul şoferii martori, de pe un camion din Lituania.
0
1,079
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!