O urmărire în Italia a unui BMW înmatriculat în România a sfârşit cu un grav accident în tunelul Via Gattamelata din Milano

7 Septembrie 2022, 10:51
Redacţia PiataAuto.md
Dimineaţa de ieri, 6 septembrie, a fost una neliniştită în Milano, unde a avut loc o urmărire a poliţiei, finalizată cu un grav accident în tunelul Via Gattamelata. Maşina urmărită era un BMW din România, cu numele de Vâlcea, cu 4 oameni la bord.
BMW-ul a fost oprit la un control pe Via Certosa, dar şoferul a apăsat pe pedala acceleratorului, aşa că în scurt timp a început o urmărire. Şoferul de BMW a luat-o spre tunelul Via Gattamelata şi, aproape de ieşire, a lovit din plin 3 maşini care înaintau încet, ricoşând şi răsturnându-se.
Imediat după accident, cei 4 români de la bord au încercat să fugă pe jos, iar carabinierii italieni au lansat imediat o urmărire a acestora.
Trei din cei patru au fost prinşi şi arestaţi, iar al patrulea a reuşit să fugă. Cei trei români nu aveau acte, aşa că sunt în proces de identificare.
Din fericire, nimeni din maşinile lovite nu a fost rănit. Cel mai grav avariat a fost BMW-ul fugarilor, care a fost ridicat de autorităţi.
Sursa foto: Capturi Local Team, Italia
0
2,151
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!