(VIDEO) Pedeapsă imediată, livrată de poliţiştii din Chişinău unui şofer de Mercedes Sprinter, care a vrut să economisească timp

2 Septembrie 2022, 08:46
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău are câteva intersecţii cu probleme cronice de încadrări pe bandă, acolo unde benzile sunt separate în funcţie de direcţia obligatorie de deplasare, dar fluxul de trafic e inegal. Astfel, dacă pe o bandă aproape că nu se formează trafic, pe cealaltă coloana poate fi foarte lungă în aşteptare, ceea ce face ca mulţi şoferi să vrea să economisească timp, mergând pe banda mai liberă, încercând uneori să iar banda corectă în ultimul moment. Aşa a vrut să facă ieri şi şoferul unui Mercedes Sprinter, însă a avut surpriza unui echipaj de poliţie după intersecţie.
Totul s-a întâmplat pe şoseaua Balcani, la intersecţie cu strada Liviu Deleanu. De pe banda dreaptă aici se poate vira doar la dreapta, în timp ce banda stângă a singura de pe care se poate merge înainte. Şoferul de Sprinter a mers pe banda dreaptă şi în ultimul moment a intrat pe banda din stânga, deja în zona marcajelor cu linie continuă. A fost observat de poliţie, însă, iar după intersecţie a fost oprit pentru a i se înmâna o amendă, nemaivorbind de timpul pierdut.
Toată situaţia a fost surprinsă de o cameră de bord şi poate fi văzută mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova / Andrei Cazacu
0
19,766
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!