(VIDEO) Ghinion dublu pentru un şofer din Marea Britanie, care a avut ideea neinspirată de a merge prin apă, apoi de a se lăsa tractat fără chei în contact

25 Octombrie 2022, 12:12
Redacţia PiataAuto.md
Unele situaţii de trafic sunt de-a dreptul incredibile, mai ales când te gândeşti că ar fi putut, ba chiar ar fi trebuit să fie uşor evitate. Un şofer din Marea Britanie s-a pomenit cu ghinion dublu, după ideile neinspirate pe care le-a avut la volanul Renault-ului său.
Întâi acesta a decis să traverseze în viteză un renumit vad de apă, numit Rufford, va care scoate din uz un număr imens de maşini în fiecare zi, mai ales când nivelul apei, care vine dintr-un lac din apropiere pe drum, se ridică. Nimeni nu se gândeşte la soluţia unui pod sau a unui mic baraj, se pare. Şi, deşi există nenumărate atenţionări despre adâncimea apei, se găsesc în fiecare zi noi şoferi care eşuează. Cum a făcut-o şi şoferul de Renault, de altfel.
Acesta s-a aventurat în apă mult prea repede, apa a ajuns până peste capotă, iar în scurt timp s-a făcut auzit sunetul specific pentru un şoc hidraulic al unui motor, şoc care se poată lăsa cu distrugeri de pistoane, biele, arbori cotiţi, valve şi orice alte piese aflate în mişcare în interiorul motorului.
Ulterior, şoferul a avut nevoie de tractare, iar un Land Rover a venit să-l tracteze. Şoferul de Renault a urcat la volan şi tractarea a pornit, dar în scurt timp volanul Renault-ului s-a blocat mecanic, pentru că şoferul uitase să pună cheia în contact, ca să-l menţină deblocat.
În rezultat, Renault-ul a ajuns direct într-un alt Land Rover parcat şi şi-a accidentat întreaga parte frontală.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,347
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!