(VIDEO) O aventurieră din Polonia arată cum e să călătoreşti în Alaska, cu un Land Rover Defender clasic, când traseele se închid şi totul devine mai pustiu

9 Octombrie 2022, 10:38
Redacţia PiataAuto.md
Există oameni în lumea noastră care, odată ce gustă din experienţa călătoriilor lungi şi din libertatea unei vieţi transformate într-o continuă explorare a lumii, pur şi simplu nu mai pot reveni la o viaţă statornicită, între 4 pereţi ai unei case. Chiar dacă aparent au condiţii mult mai spartane, dormind în maşini cu paturi strâmte, au în schimb libertatea întinderilor vaste din jurul lor, cu peisaje care se schimbă în fiecare zi.
Eva e o aventurieră originară din Polonia, care explorează lumea de mai mulţi ani la bordul unui Land Rover Defender clasic. Acum ea şi-a propus să meargă spre întinderile pustii din Alaska şi s-a întâmplat să dea şi peste un cuplu de aventurieri, care intenţionau să meargă în aceeaşi direcţie, tot cu un Defender clasic. Prin urmare, au decis să înainteze împreună o perioadă. Iar partea şi mai interesantă e că în această perioadă în Alaska sezonul drumeţiilor e pe sfârşite, vămile şi trecerile se închid, staţiile de alimentare sunt mai puţine la număr şi în general totul devine mult mai pustiu.
Dar, în acest caz, mai pustii înseamnă mai liber să explorezi întinderile sălbatice ale unei zone superbe a planetei noastre.
Vezi în video-ul de mai jos cum e această experienţă, la bordul unui Defender clasic, o maşină dârză, care arată magia unor asemenea offroader-e fără fiţe, pregătite doar să îndure cele mai dificile condiţii ale planetei. N-a lipsit şi o defecţiune, dar şi ea a putut fi reparată relativ uşor.
0
1,693
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!