(VIDEO) Cu Range Rover-ul, pe contrasens în Chişinău, peste linia dublă, doar pentru a ocoli câteva maşini de la semafor

26 Noiembrie 2022, 21:42
Redacţia PiataAuto.md
Asemenea maniere de condus păreau să fi rămas prin haosul de circulaţie de prin anii 90 sau 2000, însă, se pare că prin Chişinău mai există oferi care cumva îşi găsesc justificare pentru a conduce în continuare prin oraş ignorând reguli elementare. Un Range Rover a fost surprins în asemenea manevre neînţeles de condus de către un vizitator de-al nostru, care ne-a şi expediat imaginile la redacţie.
Totul se întâmplă pe strada Ismail, la intersecţie cu Kogălniceanu. Autorul filmării spune că şoferul de Range Rover avea un stil haotic de deplasare pe o porţiune mai mare a străzii Ismail, iar apogeu a venit atunci când, la semafor, a luat-o pe contrasens, peste linia dublă, pentru că pur şi simplu n-a vrut să stea la coadă cu alte maşini. A ocolit maşinile care aşteptau la semafor, a trecut linia de stop la culoarea roşie a semaforului şi şi-a poziţionat maşina parţial în intersecţie, înaintea altor maşini.
Autorul filmării speră că poliţia se va autosesiza în baza imaginilor făcute publice. Cert e că, deşi în ultimul timp asemenea situaţii sunt mult mai rare, acestea ar merita atenţia poliţiei. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
0
2,573
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!