(VIDEO) Echipa cehului, care atins 417 km/h cu un Bugatti Chiron pe o autostradă în Germania, ne-a scris

7 Noiembrie 2022, 12:53
Redacţia PiataAuto.md
La sfârşitului lunii decembrie 2021, un proprietar de Bugatti Chiron din Cehia, pe nume Radim Passer, reuşise să atingă o viteză uimitoare de 417 km/h pe o autostradă de limită de viteză din Germania, iar noi publicam un articol cu un video cu acea realizare. Ulterior, a mai urmat şi un video neîntrerupt cu toată experienţa. Dar autorităţile germane au iniţiat apoi o anchetă şi se anunţa că cehul riscă până la 2 ani de închisoare, invocându-se o prevedere oarecum ambiguă din lege, pe lângă lipsa limitei de viteză pe autostrăzile germane. În fine, la sfârşitul lunii aprilie ancheta germană se încheiase şi concluzia era că cehul nu poate fi acuzat de nimic ilegal. Ei bine, acum echipa cehului Radim Passer ne-a scris.
Se pare că aceştia au descoperit cât de populare au fost acele articole în rândul comunităţii noastre şi au perindat şi numărul mare de comentarii de atunci de la postările asociate acelor articole pe Facebook, întrucât au văzut mai multe întrebări pe care le aveau cititorii PiataAuto.md despre toată această experienţă. În mesajul de acum al echipei care a filmat şi comunicat acel video cu galoparea lui Bugatti Chiron la 417 km/h, suntem întrebaţi dacă am reuşit să vedem şi ultimul video cu opinia personală a lui Radim Passer ca o concluzie finală, în care acesta spune tuturor pasionaţilor auto de ce a simţit nevoia să facă asta şi ce crede el despre toată investigaţia la care a fost supus din partea autorităţilor germane.
Aşadar, deşi am publicat ştirea cu verdictul acestei anchete, acest video, în care proprietarul ceh de Bugatti vorbeşte din punctul său de vedere despre toată experienţa, ne-a scăpat. Şi dat fiind interesul comunităţii noastre pentru acest subiect, ne-am gândit că ar fi interesant să-i aflăm şi considerentele personale ale cehului despre toată situaţia. Mai mult ca atât, echipa acestui om ce a galopat cu 417 km/h cu Bugatti Chiron pe autostrăzile din Germania, ne spune nouă tuturor, comunităţii celor care citesc PiataAuto.md, că Radim Passer e gata să răspundă şi la orice eventuale întrebări suplimentare. Aşa că poţi scrie în comentarii aceste întrebări, şi împreună am putea selecta câteva din cele mai relevante întrebări pentru a i le adresa direct. Cert e că în video, Radim Passer vorbeşte mult despre pasiunea sa pentru maşini, pe care o are de când era mic, şi despre lucruri făcute de dragul ei în viaţă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
2
4,608
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!