(VIDEO) Richard Hammond şi-a cumpărat exemplarul Subaru, care a figurat în ultimul episod The Grand Tour şi explică de ce

25 Noiembrie 2022, 13:16
Redacţia PiataAuto.md
Ultimul episod al renumitei emisiune The Grand Tour, cu Clarkson, Hammond şi May, a avut drept protagoniste maşini legendare cu gene de raliu, printre ele un Mitsubishi Lancer Evo şi un Subaru Impreza. Şi în timp ce Mitsubishi a trecut printr-un accident grav, în urma căruia May a ajuns şi la spital, Subaru, condus de Hammond, a scăpat cu mai puţine cicatrici din acel episod. Iar acum Hammond l-a şi cumpărat pentru propriul uz.
Motivul e în primul rând în gloria şi ingineria modelului. Richard Hammond spune că adoră atât de mult maşina asta, încât ar putea avea doar un Porsche 911, un Subaru Impreza WRX STI şi un Land Rover şi astea ar fi maşinile care l-ar mulţumi deplin, fără a mai avea nevoie de altceva.
Iar acum, odată ce are un atelier de restaurare a maşinilor clasice, posibilităţile de a da o nouă viaţă acestui Subaru sunt infinite. De fapt, el balansează în prezent între ideea de a-l păstra neatins, aşa cum e acum, cu toate cicatricele pe el, şi de a-l restaura până la o perfecţiune autentică.
Vezi mai jos această maşină, dar şi gândurile lui Richard Hammond despre ea.
1
2,171
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!