Mai multe automobile, afectate astă-noapte de gardul desprins al unei construcţii din Chişinău

28 Decembrie 2022, 09:22
Redacţia PiataAuto.md
În Chişinău se întâmplă adeseori ca şantierele de construcţie să fie îngrădite cu un gard dintr-o folie atât de subţire, încât primul vânt un pic mai puternic le poate rupe sau desprinde. Exact asta s-a întâmplat astă-noapte cu gardul unei construcţii situate pe strada Ialoveni din Chişinău, imaginile fiindu-ne expediate la redacţie de un cititor, maşina căruia se numără printre cele afectate.
Astfel, mai multe segmente metalice de card s-au desprins din cauza unor rafale de vânt din regiune şi au ajuns peste automobilele parcate în preajmă, în curtea care serveşte şi pentru locatarii din jur. Aceştia au ieşit în toiul nopţii şi şi-au găsit maşinile acoperite parţial de fâşiile metalice de gard, pe care au încercat să le dea la o parte. Cel puţin 4 maşini s-au ales cu mai multe părţi de caroserie afectate.

Proprietarii maşinilor afectate au chemat poliţia la faţa locului, care a venit şi a documentat cazul. Pe şantier era doar paznicul, care ar fi declarat că nu poartă nicio răspundere.
Vizitatorul care ne-a expediat imaginile, ne spune că în vară o altă maşină a sa, o Toyota Hilux, s-a ales la un moment dat cu ciment peste ea lângă aceeaşi construcţie. Atunci l-a salvat asigurarea CASCO, care a plătit reparaţia, or, cei care gestionează şantierul ar fi refuzat să discute despre orice despăgubire. Acum, însă, s-a ales cu un microbuz Opel Vivaro afectat.

Din păcate, nu este un caz unitar în Chişinău, puţine fiind construcţiile care au grijă de securizarea şi marcarea corespunzătoare a spaţiilor din jur, în primul rând pentru protecţia oamenilor, dar şi a proprietăţii altor locatari din jur.
0
1,278
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!