(VIDEO) Lecţie în trafic din partea a doi şoferi de camioane pentru conducătorul unei Skoda în Polonia

29 Decembrie 2022, 10:39
Redacţia PiataAuto.md
Unul din cele mai de neînţeles lucruri care se pot întâmpla în trafic este cel în care un şofer pare atât de grăbit să depăşească, încât abia de are răbdare ca maşinile din faţa sa să se dea pe dreapta, iar după ce calea îi este liberă, acesta trage şi el pe dreapta, frânând şi pierzând timp cu demonstraţii în faţa celor pe care tocmai i-a depăşit. Dar anume asta făcuse şoferul unei Skoda din Polonia, frânând atât de brusc în faţa unui Ford pe care-l depăşise, încât a impus un camion din spate să facă o manevră bruscă de evitare spre stânga, pentru a nu produce un accident.
Totul s-a produs pe o magistrală cu viteză permisă de 70 km/h din Grudziadj, Polonia. Camionul din spate era şi cel care avea camera de bord montată în cabina sa. Când Skoda a frânat în faţa Fordului, camionul său a generat un sunet de avertizare al sistemului de frânare automată, iar şoferul a avut o reacţie bună şi, în lipsa traficului de pe stânga, a reuşit să schimbe brusc banda spre stânga cu ditamai camionul, pentru a evita un impact. După asta a claxonat şoferul de Skoda, indignat de riscul de accident pe care acesta tocmai îl produsese.
Skoda a accelerat, însă, şi a încercat să se depărteze. Doar că aproape de intersecţie, un alt şofer de camion care a văzut situaţia ce tocmai fusese provocată de şoferul din Skoda, l-a blocat pe acesta, încetinind în intersecţie. Atunci când a venit şi camionul autorului filmării, Skoda s-a pomenit complet blocată. Aşa că şoferul de camion a putut să-i reproşeze direct şoferului din Skoda manevra negândită a acestuia, spunând că ar putea provoca decese pe traseu în asemenea mod, ignorând total siguranţa celorlalţi.
Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre în engleză pentru traducerea inscripţiilor, din comenzile player-ului.
0
60,544
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!