(VIDEO) Proprietarii Tesla au acum mii de jocuri video la bordul maşinii, prin ultima actualizare a sistemului multimedia

14 Decembrie 2022, 16:31
Redacţia PiataAuto.md
Astă noapte, sau aseară conform fusului orar al SUA, sistemul multimedia de la bordul maşinilor electrice Tesla a obţinut o actualizare majoră, prin care a fost integrat cu o platformă numită Steam, ea conţinând, la rândul ei, mii de jocuri compatibile cu sistemul Tesla. Însă această funcţionalitate nouă e disponibilă doar pe ultima versiune de sistem multimedia, instalată în ultimii doi ani pe Model S şi Model X.
Limitarea la modelele superioare şi la ultima versiune de sistem vine din cauza parametrilor şi procesorului mai puternic, necesar pentru a face faţă acestor jocuri video. Elon Musk sugerase încă în iulie că o asemenea actualizare, împreună cu integrarea Apple Music în sistemul multimedia al maşinii, ar putea veni în luna august, însă actualizarea s-a produs abia acum. Odată cu asta au fost anunţate şi actualizări hardware mai puternic, cu care vor fi dotate viitoarele exemplare Tesla.
Astfel, proprietarii Tesla au acum la bord, pe lângă aplicaţii de YouTube şi Netflix, şi acces la mii de jocuri video. Inevitabil, cel mai mulţi dintre noi vom spune că astfel timpul lor de aşteptare la staţiile de încărcare va trece mai uşor şi cam asta e principala menire a acestor funcţii, or, un proprietar de Tesla poate juca jocuri video doar când maşina staţionează. Deci, cel mai logic e că aceste funcţionalităţi vor fi folosite mai ales la staţiile de încărcare, iar uneori şi în alte ipostaze de aşteptare în parcări. Apropo, jocurile la bordul Tesla funcţionează cu mouse, tastatură sau joystick, deci gamerii vor putea să facă uz de reflexele care le au deja dezvoltate.
Vezi mai jos şi un scurt video publicat de Tesla cu prezentarea noii funcţionalităţi de jocuri.
1
1,246
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!