(VIDEO) Un şofer de Mercedes S-Class face un gest admirabil în trafic, protejând o bătrână pe trecerea de pietoni

26 Decembrie 2022, 15:39
Redacţia PiataAuto.md
Aşa se întâmplă că şoferii de Mercedes sau BMW ajung mai des subiect de ştiri când execută manevre neinspirate pe străzi, sau provoacă accidente. Astăzi, însă, un şofer de Mercedes S-Class s-a făcut remarcat pe o stradă din Chişinău prin protejarea cu propria maşină a unei bătrâne pe trecerea de pietoni, care se deplasa cu dificultate.
Pietonul începuse să traverseze strada la culoarea sa verde, dar din cauza dificultăţii cu care se deplasa, deja când ajunsese la jumătate, culoarea semaforului se schimbase. Totuşi, şoferii de pe banda stângă şi cea din mijloc au aşteptat în continuare opriţi la trecerea de pietoni. Banda dreaptă, însă, era liberă, iar şoferii care veneau din spate şi vedeau semaforului verde nu vedeau şi motivul pentru care maşinile mai staţionează la zebră, aşa că au apucat să le ocolească în viteză pe banda dreaptă.
Atunci şoferul de Mercedes S-Class a virat de pe banda din mijloc pe cea dreaptă şi a inclus luminile de avarie, oprind traficul din spatele său şi protejând astfel pietonul fin faţa sa. După câteva secunde, când pietonul a ajuns pe trotuare, acesta şi-a continuat drumul. Am putea spune, deci, că acest şofer a făcut azi un gest admirabil în trafic, şi a eliminat pericolul iminent care plana asupra doamnei de pe trecerea de pietoni.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Nicolai Ştirbu
1
57,732
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!