Acesta e noul Lexus LX 600, într-o reinterpretare de cavaler negru, a atelierului japonez Liberty Walk

3 Ianuarie 2023, 14:53
Redacţia PiataAuto.md
Noul Lexus LX 600 are şi în varianta sa de serie o grijă frontală ce aminteşte mai degrabă de un calorifer uriaş, la cât de uriaşă e, iar cu dimensiunile sale imense, pare a fi definiţia unei maşini agresive şi uriaşe. Şi totuşi, atelierul nipon Liberty Walk a reuşit să sporească şi mai mult doza de agresivitate a creat un SUV cu un aspect impozant şi ştrengăresc, care ar putea provoca fiori oricui pe drum.
Liberty Walk e un atelier ce modifică pe de o parte maşini clasice, pe care le face într-un stil foarte iscusit şi intrigant, dar fără excese, iar pe de altă parte şi maşini moderne, pe care le concepe mult mai stringente. Exact asta au făcut şi cu noul Lexus LX 600. SUV-ul construit pe cadru dur a primit o capotă din fibră de carbon, cu incizii în ea, iar bara de protecţie e profilată şi mai accentuat formele iniţiale, astfel încât şi gila centrală trapezoidală pare uriaşă, dar şi cele laterale mai mici.
Maşina a mai primit inserţii noi de carbon de jur împrejurul caroseriei, inclusiv în zona arcurilor de roţi, dar şi noi jante, negre şi ele. Întregul aspect al maşinii pune un puternic accent pe negru, ca un soi de cavaler al întunericului.
Şi, paradoxal, dar această combinaţie de exagerări arată bine oricum şi face acest Lexus să-şi atingă scopul de a arăta impozant şi neînfricat. Cei de la Liberty Walk nu anunţă preţul exact al tuturor modificărilor, dar acestea sunt doar de ordin vizual, motorul V6 twin turbo de sub capotă rămânând la performanţa sa standard, de 415 CP. Chiar şi aşa, un tuning vizual de la Liberty Walk costă, de obicei, în jurul a 15-25 mii euro, iar pentru ditamai Lexus LX 600, preţul ar putea fi chiar mai mare.
0
1,429
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!