(VIDEO) Un Porsche şi o Skoda, surprinse gonind noaptea prin Chişinău, iar o ambulanţă reuşeşte să treacă prin faţa lor

5 Ianuarie 2023, 09:25
Redacţia PiataAuto.md
În ultimele săptămâni, în Chişinău s-au produs mai multe accidente grave pe timp de seară, inclusiv cu pietoni care au fost accidentaţi sau chiar şi-au pierdut viaţa, în toate acele accidente fiind prezent un factor comun: viteza nesăbuit de mare, în combinaţie cu manevre de strecurare pe una din benzi. Un video surprins de o cameră de bord acum două seri, pe strada Ion Creangă, arată o asemenea situaţie, în care două maşini se întrec între ele, cu gonind cu viteză pe o bandă interzisă, iar o ambulanţă reuşeşte să treacă prin faţa lor înainte de a fi fost lovită.
Cele două maşini, un Porsche şi o Skoda, aparent un Panamera şi o Octavia RS, gonesc ieşind pe banda dreaptă a străzii, destinată doar transportului public, pe unde automobilele au interzis. Autorul filmării, cu camera de bord, are o viteză de aproximativ 50 km/h, după cum indică imaginile, iar cele două maşini îl depăşesc cu o viteză mult mai mare. Şoferii celor două maşini sunt atât de absorbiţi de cursa, probabil spontană, pe care o desfăşoară între ei, încât nu observă ambulanţa din faţa lor, cu girofarul pornit, iar intră în intersecţie şi virează stânga. Nici într-un moment al filmării stopurile Porsche-ului sau a Skodei nu se aprind, semn că nici unul dintre şoferi nu a frânat măcar pentru a reduce niţel viteza.
Din fericire, ambulanţa a trecut prin faţa celor două maşini la câţiva zeci de metri şi a reuşit să elibereze intersecţia. Surprinzător, dar diferenţa în timp este de doar 3 secunde, în care ambulanţa şi apoi Porsche-ul trece prin acelaşi punct. Deci, doar 3 secunde au despărţit această situaţie de un accident grav, eventual cu o ambulanţă răsturnată şi oameni răniţi. Totul din cauza unei curse de stradă absurde.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova
1
3,798
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!