(VIDEO) Un conducător de trotinetă din Chişinău ignoră total regulile de circulaţie şi provoacă un accident

3 Ianuarie 2023, 09:07
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, regulile prea permisive pentru conducătorii de trotinete în Chişinău fac ca acestea să fie conduse adeseori de către cei care nu doar că nu poartă cască sau se deplasează pe partea greşită a drumului, ci ignoră pur şi simplu toate regulile de circulaţie. O asemenea situaţie uluitor de ignorantă din partea unui conducător de trotinetă a dus la provocarea unui accident în Chişinău.
Totul s-a întâmplat de curând la intersecţia străzilor Ismail şi Bucureşti. Conducătorul de trotinetă circulă pe timp de noapte fără cască, fără iluminare, fără vestă reflectorizantă şi pe deasupra contrasens. Pe lângă asta, când ajunge în intersecţie, el are culoarea roşie, fapt vizibil după semaforul verde al pietonilor, de pe partea sa. Conducătorul de trotinetă, însă, ignoră până şi semaforul şi începe a traversa intersecţia, intenţionând să treacă perpendicular 5 benzi de circulaţie, alături de trecerea de pietoni. Dar nici măcar ca pieton nu avea prioritate aici.
În rezultat, un şofer care circula regulamentar îl vede în ultimul moment şi reacţionează imediat frânând şi luând volanul spre stânga pentru a-l evita. Şi tot trotineta e cea care ajunge să lovească automobilul pe lateral. Din fericire, s-a trecut fără vreo rănire. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / Kishinev v teme
0
1,673
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!