Accident deosebit de grav între o Tesla şi un camion pe strada Petricani din Chişinău, şoferul din Tesla a decedat

12 Februarie 2023, 17:00
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs în Chişinău astăzi, cu puţin timp în urmă, pe strada Petricani. O Tesla Model X a lovit frontal, cu o viteză enormă, un camion Renault Magnum, care a încercat să se ferească în afara drumului, urcând pe terenul adiacent. Accidentul frontal nu a putut fi evitat, însă, iar şoferul din Tesla a decedat la faţa locului.
Impactul a fost unul de o severitate enormă, Tesla dezintegrându-se în acest accident. La faţa locului a venit o echipă de salvatori, cu instrumente de descarcerare, însă aceştia nu au putut decât să constate decesul şoferului din Tesla.
Am întrebat poliţia dacă şoferul din Tesla purta centura de siguranţă, întrucât zona scaunului şoferului a rămas integră, iar acesta părea să fi ajuns într-o poziţie nefirească în afara scaunului. Deocamdată poliţia nu ne-a putut confirma sau infirma acest detaliu.
Strada Petricani e o stradă din Chişinău, unde limita legală de viteză este de 50 km/h. În mod evident, viteza în acest caz a fost cu mult peste limită.
0
21,541
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!