Câteva trasee din Moldova sunt blocate sau parţial blocate la orele amiezii de protestatari

28 Februarie 2023, 12:16
Redacţia PiataAuto.md
Câteva trasee din Moldova sunt blocate la orele amiezii de protestatarii aduşi organizat spre capitală. Primele informaţii despre un traseu blocat ne-au venit la redacţie de pe traseul M3, în apropiere de localitatea Sagaidac. Cei de la IP Cimişlia şi Hânceşti ne-au informat că poliţia e la faţa locului şi depune eforturi de a debloca traficul.
IGP a anunţat mai recent că protestatarii, aduşi de un partid condus de un lider dat în căutare, cercetat penal şi inclus şi în lista SUA a persoanelor în privinţa cărora s-au impus sancţiuni, au blocat temporar şi traseul M2, lângă Stăuceni, municipiul Chişinău. În privinţa mai multor proteste anterioare organizate de aceeaşi formaţiune au existat dovezi şi recunoaşterea de către liderul formaţiunii a faptului că aceştia sunt plătiţi pentru a figura în rol de protestatari, iar poliţia a ridicat în percheziţii anterioare milioane de lei în numerar. Şi pe sectorul de lângă Stăuceni poliţia e prezentă la faţa locului şi încearcă să deblocheze traficul, declarând că blocarea unor asemenea de importantă naţională şi internaţională e inadmisibilă.
Asemenea situaţii ar putea să mai apară şi pe alte trasee naţionale pe parcursul zilei, prin urmare, recomandăm tuturor celor care circulă azi prin ţară să fie prudenţi la eventuale blocaje ce pot apărea subit în cale.
0
1,996
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!