(VIDEO) Manevre de neînţeles ale unui şofer de troleibuz din Chişinău, care ocoleşte pietoni pe trecere şi fentează traficul

23 Februarie 2023, 09:59
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, unii şoferi de troleibuz sunt departe de a fi acel exemplu de condus responsabil şi profesionist, care ni l-am dori cu toţii de la cineva care transportă zeci de oameni într-un vehicul de transport public. O nouă situaţie cu manevre de neînţeles a fost surprinsă acum două seri în Chişinău.
Un automobil oprise regulamentar la trecerea de pietoni, având un pieton traversând chiar în faţa sa. Şoferul de troleibuz, însă, a decis să-l ocolească şi pe el, şi pe pieton, făcând o manevră bruscă de evitare, fără a se opri la trecere. Imediat după trecerea de pietoni, când a putut porni şi maşina ce oprise la zebră, şoferul de troleibuz l-a mai şi fentat pe acest şofer, tăindu-i colţul şi făcând o altă manevră evazivă bruscă cu troleibuzul său. E uşor de imaginat şi cum erau mişcaţi pasagerii din troleibuz dintr-o parte în alte în asemenea manevre.
În rezultatul manevrelor sale de neînţeles, şoferul de troleibuz n-a câştigat decât câteva secunde, ajungând în faţa autoturismului, pe aceeaşi bandă. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,144
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!