(VIDEO) Manevre de neînţeles ale unui şofer din Chişinău, după ce alt şofer a oprit regulamentar pentru a ceda trecerea unui pieton

6 Februarie 2023, 09:48
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie de-a dreptul absurdă şi de neînţeles a fost surprinsă azi dimineaţă pe strada Albişoara din Chişinău, cu manevre de condus ce pot fi calificate drept condus agresiv şi sunt pasibile de suspendarea permisului de conducere de către poliţie. Situaţia e şi mai incredibilă, întrucât totul a început după ce şoferul unei Skoda a oprit la culoarea roşie a semaforului, pentru a ceda trecerea unui pieton.
Acel semafor are săgeată verde adiţională pentru deplasarea înainte, însă, conform regulamentului de circulaţie rutieră, acea deplasare e permisă doar după oprire, cedarea trecerii tuturor pietonilor şi asigurarea că din alte direcţii nu vin maşini ce intersectează traiectoria. Lucru pe care şoferul de Skoda le-a şi făcut. Însă şoferul de Ford din spatele său părea atât de nerăbdător, încât până şi atunci când în faţa Skodei traversa pietonul, acesta îl fenta cu porniri scurte în spatele Skodei.
După ce şoferul de Skoda a pornit, cel din Ford l-a ocolit şi i-a blocat calea preţ de câteva secunde. Ulterior, peste câţiva zeci de metri, şoferul din Ford a mai avut o fentare faţă de autorul filmării. Probabil e de prisos să mai menţionăm cât de absurde sunt asemenea manevre în trafic şi cât de consumatoare de timp, mai ales dacă cel care le face pretindea cu doar câteva secunde mai devreme că e atât de grăbit, încât nu poate aştepta 3 secunde.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
1
7,925
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!