(VIDEO) Urmărire a poliţiei din Moldova în satul Zaim, fugarul cu o motocicletă cu ataş, poliţiştii cu Dacia Duster

9 Februarie 2023, 08:31
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, în satele Moldovei mai continuă să fie întâlniţi şoferi în stare de ebrietate, care consideră că în interiorul satului se aplică alte reguli, mai permisive, pentru ei. Iar asta înseamnă că periodic apar noi cazuri în care poliţiştii care patrulează prin sate descoperă asemenea şoferi, cum s-a întâmplat şi ieri noapte, în satul Zaim din raionul Căuşeni. Şoferul vizat, însă, nu a vrut să oprească, aşa că poliţia a fost nevoită să pornească o urmărire a acestuia, el pe o motocicletă cu ataş Dnepr MT-10, iar echipajul de poliţie cu o Dacia Duster.
Motociclistul a gonit cu viteză prin sat, inclusiv şi atunci când în viraje motocicleta sa cu ataş se ridica în doar două roţi din trei. La un moment dat, acesta a apucat-o spre marginea satului şi a vrut să o ia prin terenuri agricole şi vii, mizând că el va putea trece cu motocicleta, iar Dacia Duster — nu. Ghinion, însă, exact la marginea viei era un trunchi de copac, peste care motocicleta a sărit cu greu, vizibil afectată şi destabilizată. Poliţiştii n-au încercat să treacă cu Dusterul pentru că n-a fost nevoie, au ieşit din maşină şi l-au prins alergând după el.
Motociclistul a fost reţinut şi testat cu etilotestul, indicând 0,57 mg/l în aerul expirat. Acum acesta va fi anchetat penal pentru condusul în stare de ebrietate avansată.
Vezi mai jos secvenţe ale urmăririi din Zaim, publicate de poliţia din Moldova.
0
2,003
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!