(VIDEO) Accident grav, cu un camion care a lovit în viteză un Ford Focus în localitate, produs la Rubleniţa, în nordul Moldovei

31 Martie 2023, 10:17
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs ieri pe traseul naţional R14, ce trece prin satul Rubleniţa din raionul Soroca, în nordul Moldovei. Un camion MAN a lovit din plin un Ford Focus din spate, în timp ce ultimul voia să vireze la stânga, aparent. Camionul pare să fi circulat cu viteză prea mare pentru localitatea pe care o traversa, iar şoferul nu a frânat decât în ultimul moment dinaintea impactului.
Camionul era condus de un şofer de 62 de ani, iar Fordul era condus de o şoferiţă de 40 de ani, care avea pe bancheta din spate o pasageră de 65 de ani, care a fost rănită în accident. Poliţia nu menţionează dacă aceasta purta centura de siguranţă pe bancheta spate sau nu. Ea a fost preluată de medici şi transportată la spitalul din Soroca. Ambii şoferi au fost testaţi la alcoolemie de poliţie şi ambii au avut rezultat nul.
Sursa foto: nordnews.md

Momentul producerii accidentului a fost surprins de o cameră video din apropiere. Din el se poate vedea încetinirea Fordului, dar e greu de înţeles dacă Fordul a aprins indicatorul de direcţie sau nu şi cu cât timp înainte de maveră ar fi făcut-o. Oricum, pur regulamentar, şoferul de camion avea în acest caz responsabilitatea de a-şi adapta viteza şi a menţine distanţa sigură faţă de traficul din faţa sa.
Sursa foto: nordnews.md

Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / TrassaMD
0
14,703
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!