(VIDEO) În Chişinău nici trenul nu are prioritate, chiar dacă semaforul la calea ferată e roşu

1 Martie 2023, 09:18
Redacţia PiataAuto.md
În Chişinău, în zona străzilor Ismail, Calea Moşilor şi Uzinelor, există câteva căi ferate care întretaie această zonă, căi care sunt folosite pentru trenuri care livrează sau preiau mărfuri de la câteva entităţi industriale din zonă. Apariţia trenurilor e o raritate absolută pe aici, aşa că majoritatea şoferilor nici nu mai atrag atenţia la semafoarele din zonă, deşi acestea funcţionează. S-a întâmplat la fel şi acum două zile, când un tren şi-a făcut din nou apariţia pe aici.
Semaforul era deja pe roşu, însă majoritatea şoferilor îl ignorau cu desăvârşire. Autorul filmării de mai jos a fost unul din puţinii care oprit înaintea căii ferate, apoi exemplul i-a fost urmat şi de şoferul unui Ford de alături. Maşinile continuau însă să mai traverseze calea ferată, până când în peisaj a apărut şi trenul.
Din fericire, maşinistul de locomotivă ştie cu siguranţă de acest specific, aşa că înainta foarte lent, ajutat de un coleg de-al său care atenţiona suplimentar şoferii din preajmă. Într-un final, trecut a trecut, dar toată situaţia e cu siguranţă nefirească.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
11,089
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!