(VIDEO) Trenul mai poate aştepta în Chişinău, în faţa camioanelor şi maşinilor, la o trecere semaforizată pe care şoferii o ignoră

30 Martie 2023, 08:52
Redacţia PiataAuto.md
Există în Chişinău o intersecţie atât de haotică, încât cei care o trec pentru prima dată îşi pun mâinile în cap, iar mulţi dintre şoferii localnici o trec ca într-o luptă de supravieţuire. E intersecţia de la strada Ismail şi Calea Moşilor, iar prin ea mai trec şi câteva căi ferate, pe care trenurile circulă foarte rar, pentru că ele duc doar la fabricile şi centralele din zonă. Dar totuşi, uneori circulă, iar alături există şi semafoare specifice.
De cele mai multe ori, însă, când semafoarele de la trecerea de cale ferată se fac roşii, mulţi şoferi le ignoră, pentru că nu le mai dau atenţie. O situaţie surpriză acum două zile, însă, arată că şoferii ignoră nu doar semafoarele, dar şi apariţia locomotivei alături de drum, un camion stând pe calea ferată în aşteptarea traficului, iar mulţi alţi şoferi continuând să treacă şi chiar să stea în continuare pe calea ferată, în trafic. Trenul mai poate aştepta în Chişinău, cu alte cuvinte, în faţa camioanelor şi maşinilor, chiar şi atunci când ajunge la o trecere semaforizată.
Situaţia a fost surprinsă de o cameră de bord a unui şofer care staţionase la semafor şi care se minuna de ceea ce se întâmplă în faţa lui.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
1,675
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!